Help mee de boterletters te bakken!

Ook dit jaar waagt het bakfonds zich er weer aan; onze overheerlijk boterletters.
Elk jaar toveren de heren het clubhuis om in een ware bakkerij. Het bakfonds bakt de ene na de andere boterletter, waarvan de opbrengsten volledig ten goede komen van de vereniging.

Dit zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van onze fantastische vrijwilligers. En ook dit jaar hebben we jullie weer hard nodig! We zijn op zoek naar pillendrukkers (mensen die de prijs in de juiste vorm drukken). Dit is een klusje waarbij wat kracht is vereist. Daarnaast zoeken we schoonmakers aan het eind van de dag. Ook hebben we een ploeg nodig die helpt met opbouwen. En een ploeg die helpt met afbouwen.

Hieronder de vacatures:

Zaterdag 19 november: opbouwen vanaf 10:30 uur (8 personen)
Zondag 20 november tot en met Donderdag 2 december: pillendrukkers (van 12:00 tot 17:00), schoonmakers (15:30 – 18:00)
Zaterdag 3 december: afbouwen vanaf 10:30 uur (8 personen)

Indien je kunt komen helpen, stuur dan een mailtje naar Martin Schreij: martinschreij@gmail.com
Zet daarin wanneer je wilt komen helpen en wat je dan kan doen. We kunnen jullie hulp goed gebruiken, dus geef je alsjeblieft op!

Naast de hulp in de bakkerij, kunnen we ook hulp gebruiken bij de verkoop. Laat mensen om je heen weten dat we de lekkerste boterletters van Rotterdam maken. Want onthoudt: Elke verkochte letter helpt de vereniging!

Zelf zin gekregen in een boterletter na dit bakgepraat? Bestel ze hier: