H2 laat zich gelden in Bodegraven

Afgelopen weekend kreeg Bodegraven de eer om het tweede herenteam van SVH te mogen ontvangen, de "drijvende" factor achter het succes van SVH H1. Deze Rotterdamse buffels kwamen anders naar het zwembad dan in de weken voorheen was gedacht. Waar men eerst als een stel tamme bizons het laatste deel van het seizoen recreƫrend dacht af te sluiten, besloot het lot dat de innerlijke stieren weer losgelaten moesten worden. De Zijl had verloren van competitie-angstgegner 't Y en het kampioenschap stond opeens weer met dik gedrukte letters in de agenda. De druk was weer op de ketel en er moest gewonnen worden.

De eerste periode hadden de helden van SVH al de overhand, maar hadden moeite met de geharde Bodegravers en de lage bodem. Na doelpunten van het Doelpuntentandem "de Reus Zwamborn" en Adriaan Ruesink stond het na het na de eerste periode 2-3 voor de bezoekers.

De heren van Hillegersberg gingen er voor en met een zeer sterke reservebank achter de hand starten zij vol vertrouwen aan het tweede part. Deze werd geopend met een doelpunt door niemand anders dan de legende Maarten,-Sherman,-de Doper, -kopje onder, -de duikboot, -Beek. Deze periode werd afgesloten met 2-6 door doelpunten van onze nieuwe midvoor Erik versluis en Dave Kortvriend. De ban was gebroken en de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld.

De derde periode werd afgesloten met 2-10 waarna "spartelende poedel" Dave zijn sterke wedstrijd met nog een doelpunt bekrachtigde. In deze 4e periode scoorde ook "slowmotion" Remy Letanoux die daarna op het appelleren van zijn teamgenoten goed terugviel in de verdediging.

De heren wacht zaterdag de kraker tegen Den Haag (19.30 Wilgenring) die niet verloren mag en zal worden en zal er gewacht worden op een postduif uit Amersfoort met de hoop op goed nieuws.. Duim met ons mee!

Doelpunten: Peter Zwamborn, Adriaan Ruesink (3x), Dave Kortvriend, Maarten Beek, Jan Maarten de Reus(2x), Remy Letanoux, Erik Versluis(1x)

Eindscore: 4-14

U20: Peter Zwamborn(2x), Adriaan Ruesink(1x)

• Seizoensafsluiting