Sociaal SVH

Een Facebook post hier, Instagram plaatje daar, we proberen leden en misschien wel toekomstige leden goed op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de club. We zetten ons beste beentje voor om SVH zo leuk mogelijk over te brengen. Maar dat moet wel fijn zijn voor iedereen en het is niet de bedoeling om iemands privacy te schenden. Vandaar dit berichtje.

Als vereniging streeft SVH naar een gezellige en sportieve sfeer, zo ook op sociale media. We zijn steeds actiever op verschillende platforms en willen niemand tegen de schenen stoten. Dus komt u een foto of opmerking tegen die u niet gepast vindt of u ziet u kind liever niet online laat het ons dan aub weten (communicatie@svh-waterpolo.nl).

Verder hopen we de leuke SVH spirit te verspreiden en moedigen we iedereen aan hetzelfde te doen. Tag ons dan ook graag op @svhwaterpolo (Facebook en Instagram) en @SVH_Waterpolo (Twitter). Wel houden we het beleefd. Beledigend, grof of kwetsend taalgebruik gebruiken we niet. SVH heeft respect voor de scheidsrechters/ jury/ tegenstanders/ publiek en dat zien we ook graag terug bij onze leden. Streven om de gezelligste waterpolovereniging van Rotterdam te zijn kan hier niet zonder. We hopen dat u hieraan mee wilt werken!

• Heren 1 bekert door!
  • Sociaal SVH