Zwem mee met de 010 City (&Kids) Swim!

Op zondag 2 juli vindt de 010 City Swim plaats. Een zwemtocht van 1.5 km door het Maritiem District van Rotterdam om geld in te zamelen voor de Daniel den Hoed Stichting tijdens het Rotterdam Water Weekend. Voor de jeugd zijn er zwemtochten over 250 meter of 500 meter. 010 Swim Experience organiseert op verschillende unieke Rotterdamse locaties zwemtochten en op de editie van 2 juli doet SVH met ze mee!

Om 13.00u start de pret bij de Red Apple Marina waarna er een rondje door de hele Stadsdriehoek wordt gezwommen om de finish bij het Plein 1940 te bereiken. Als voorprogramma is de 010 Kids Swim georganiseerd. Kinderen van 8 t/m 12 jaar in het bezit van zwemdiploma's A en B kunnen deelnemen aan de zwemtocht over 250 meter, kids van 13 t/m 15 jaar in het bezit van zwemdiploma's A en B mogen de 500 meter zwemmen en vanaf 16 jaar mag je meedoen met de 010 City Swim over een afstand van 1.5 km. Hoe leuk om achter het museum van professor Plons zelf in het water te plonsen! Voor €12,50 kan je meedoen, schrijf je hier meteen in.

In aanloop naar de 010 City Swim worden om 12.45u de Leuventrappen op Plein 1940 geopend, bij die ceremonie zullen spelers van onze club een waterpolo demonstratie geven. Kom gezellig kijken en ook de rest van de dag kun je leuk komen buurten bij de SVH promotiekraam naast het Maritiem Museum. Hopelijk tot dan!

Bron: 010swim.nl/events/event/010-city-swim/

Bestand(en) bij dit nieuwsbericht:

• Zwem mee met de 010 City (&Kids) Swim!