De SVH roomboter amandelletters zijn weer te bestellen!

De bakkers van waterpolo vereniging SVH staan inmiddels bekend om de heerlijke roomboter amandelletters. De amandelletter is lekker vers krokant gebakken en is verkrijgbaar in alle letters van het alfabet. De letters worden in luxe dozen geleverd.

Bestel ze voor jezelf, familie of vrienden! Werkende leden/ouders kunnen ook hun werkgever vragen om letters te bestellen voor collega's of klanten. Stuur deze e-mail gerust door naar anderen! De letters kunnen in 't Zwarte Plasje opgehaald worden tussen 29 november en 2 december.

Ook zo'n zin in de SVH roomboter amandelletters?

Klik dan hier om ze te bestellen:

De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de club! We hopen dan ook dat iedereen meedoet om van de verkoop een succes te maken. En heb je een idee om nog meer letters te verkopen? Stuur dan een e-mail naar stichting@svh-waterpolo.nl