SVH 1 – ZV Haerlem 1

Op een ongebruikelijk dag staat er a.s. VRIJDAG om 21.00u de volgende competitiewedstrijd op het programma voor heren 1 in de Wilgenring. Na de vakantiestop mogen de mannen weer te water. In deze stop is de 2e ronde van de beker gespeeld. SVH had NDD thuis geloot, maar de mannen uit Doetinchem konden geen representatief team op de been brengen. Hiermee is SVH automatisch geplaatst voor de volgende ronde. Daar zullen ze de heren van ZPC De Zeeuwse Kust uit Vlissingen treffen.

Komende vrijdag zal Arno Havenga de coaching van team op zich nemen. Vaste trainer/coach Joost Vlag is helaas geschorst naar aanleiding van een rode kaart in de kraker tegen VZC in Veenendaal. Het bestuur en Joost zijn in beroep gegaan tegen de hoogte van de straf. Tot dat de definitieve straf bekend is zal Arno de coaching in de thuiswedstrijden op zich nemen. Voor de uitwedstrijden wordt een externe coach gezocht.

Op de reguliere zaterdag staan er nog twee krakers op het programma. Heren 2 speelt tegen de vrienden van Het Y uit Amsterdam en willen zich graag revancheren voor de recente verliespartij. Dames 1 verdedigt thuis tegen WZC 3 de koppositie.

Thuiswedstrijden:

Vrijdag 28 oktober