Wedstrijd ZV de Zaan - SVH H1// Supportersbus

Datum evenement:

Aanstaande zaterdag speelt H1 om 20.45 tegen ZV de Zaan. De SVH Supporters bus vertrekt om 19.15, om 19.00 verzamelen bij de Wilgenring. Vol = vol dus laat voorzitter@svh-waterpolo.nl het snel weten als je nog mee wilt rijden!

H1 heeft nog twee wedstrijden te gaan, beide moeten gewonnen worden voor het kampioenschap. Binnen de selectie worden het alle twee finales genoemd. De eerste finale is komende zaterdag op een gewijzigde tijd, ipv 21.05 start de wedstrijd nu om 20.45 in zwembad de Slag in Zaandam. Vanaf de Wilgenring rijdt de SVH Supportersbus om half 8 weg (19.15 verzamelen) en gaan we met z'n allen "onze jongens" aanmoedigen!

Mail voorzitter@svh-waterpolo.nl of whats app 0611381921 voor meer info over de bus.