Over SVH

Zwemsportvereniging SVH is de waterpolo vereniging van Rotterdam. Sinds 1926 is de vereniging actief in de Nederlandse waterpolo competities. SVH biedt haar leden een goede combinatie van plezier en sporten op hoog niveau. Ben jij geinteresseerd in waterpolo bij SVH, stuur ons gerust een email.

SVH heeft momenteel 18 teams. Er zijn 5 heren teams, twee dames teams, en liefst 11 jeugdteams. SVH heeft veel jonge enthousiaste vrijwilligers die hard werken om verder te groeien. Heren 1 speelt al jaren mee in de top van de eerste klasse bond en aast op een promotie naar de hoofdklasse. Heren 2 speelt mee in de top van de reserve 2e klasse. Dames 1 speelt ook voor promotie in de tweede klasse van het district. Met veel focus op de jeugd hoopt SVH de komende jaren te blijven groeien.

SVH biedt een leuke combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor groot en klein. Waterpolo en plezier staan centraal! Kom snel een keertje kijken bij een training of neem contact met ons op!

Ons thuisbad is de Wilgering te Rotterdam (Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam)

Verder wordt er nog getraind in het Groenoordbad (Pr. Beatrixlaan 2, 3121 JN Schiedam) en het Alexanderbad (Bramanteplein 2, 3066 BH Rotterdam)