Nieuws

Weergave:

Allereerst wil ik, Menno Venema#11, namens de gehele spelersgroep Marco, Tim, Michael en Bart bedanken dat zij met ons dit verhaal hebben willen schrijven. Daarnaast wil ik alle andere die achter de... Lees verder »

Komend weekend neemt H1 het op tegen BZC Schuurman. Zaterdagavond, 11 mei, is de thuiswedstrijd om 19.30 in de Wilgenring en zondagmiddag is om 16.00 de return in Borculo.

De, in ons geval, Play-Outs... Lees verder »

Otters oppermachtig in Spijkenisse.

Zoals oplettende clubgenoten wellicht opgemerkt hebben, timmeren de allerjongste spelertjes van SVH, onze Otters, dit jaar hard aan de weg. Ze zijn het spelplezier... Lees verder »

Zomerrooster

datum: 17 - 04

Goede vrijdag is er geen training, daarna start het zomer training rooster! Dus er is ook waterpolo in de meivakantie.

Van dinsdag 23 april t/m half juni zijn er op de volgende momenten training in de... Lees verder »

H2 is KAMPIOEN!

datum: 10 - 04

Een heel seizoen hard knokken bracht de heren van coach Boevink tot dit speciale punt, de kampioenswedstrijd. Er moest gewonnen worden voor een promotieplek naar de reserve Eredivisie. Tegenstander MNC... Lees verder »

Seizoensafsluiting

datum: 10 - 04

Zaterdag opent het clubhuis op't Zwarte Plasje vanaf 20.00 zijn deuren voor alle SVH'ers en aanhang om gezellig het waterpolojaar af te sluiten. Ben jij erbij?!

A.s. zaterdag worden in het Clubhuis op... Lees verder »

In de zomerstop fit blijven? En lekker genieten van het zonnetje? Wordt lid van 't Zwarte Plasje, nu met korting als je lid bent van SVH.

't Zwarte Plasje heeft ook nog een aantal openstaande vacatures... Lees verder »

Komende zaterdag wordt Heren 2 bij winst op MNC Dordrecht 2 kampioen! Daar moet jij bij zijn! Met een voorsprong van 6 punten op de concurrentie is dit de perfecte en enige gelegenheid om in de eigen... Lees verder »

Dit weekend stond voor Heren 1 de thuiswedstrijd op het programma tegen ZV de Ham. Een tegenstander die ongetwijfeld nog mooie herinneringen heeft aan de Play-outs van vorig jaar in onze Wilgenring.... Lees verder »

This week we played against ZPB H&L Productions. Even though we started, in my opinion, with a lot of eager to show we don’t deserve to be the last on a league table, we couldn’t win this match.

Like... Lees verder »

Zaterdagavond 23 maart was het dan eindelijk zover. Wij als dames 2 hadden al een maand geen wedstrijd gehad en moesten nu tegen de dames van de Vliet. Het was niet zozeer een wedstrijd, maar DE wedstrijd... Lees verder »

Vorige week, tijdens de thuiswedstrijd van H1, kregen onze sponsoren een live wedstrijdverslag van Eredivisie scheidsrechters Harvey&Jolanda via de apparatuur van Axiwi. Jolanda schreef het volgende... Lees verder »

In eigen bad heeft Heren 2 korte metten gemaakt met Schuurman BZC en een flinke stap naar het kampioenschap gezet. Het was de eerste wedstrijd zonder ons Aad, die onderweg is naar het prachtige Nieuw... Lees verder »

Voorjaarsupdate SVH

datum: 28 - 02

Er gebeurt een boel binnen de club op het moment vandaardat we de laatste ontwikkelingen, met wat meer diepgang, op een rijtje zetten.Lees verder voor het laatste clubnieuws.

De veranderingen bij de herenselectie... Lees verder »

Het eerste mannenteam van SVH wacht nog steeds op haar eerste overwinning. Vorige week werd nog geroken aan een stunt tegen nummer drie Widex GZC Donk. Met deze week de twee zelfde ploegen op het affiche... Lees verder »

Per direct zal Tim van Gulik worden toegevoegd als assistent-trainer/coach naast Marco Booij voor de herenselectie van SVH. Booij en van Gulik kennen elkaar goed uit een gezamenlijke tijd bij ZPB. Nadat... Lees verder »

We lost 3 points despite of the good play…

Our team played against the ranking leader (3rd) Donk Team during this weekend. The final score is 9-8 for the home team. We could give a good start that established... Lees verder »

Zaterdag stond de wedstrijd SVH2-Donk3 op het programma voor de heren van het 2e. Eerder dit seizoen hadden de mannen van het 2e al laten zien dat ze deze ploeg de baas konden zijn door thuis met 9-7... Lees verder »

SVH na de winterstop

datum: 01 - 02

Tijdens en na de winterstop hebben het bestuur en vrijwilligers van SVH niet stil gezeten en we kunnen nu met trots een aantal nieuwtjes delen. Lees gauw verder!

Versterkingen voor Heren 1:
Met veel energie... Lees verder »

Afgleopen zaterdag stond voor de mannen van heren 1 de wedstrijd tegen ZV de Zaan op het programma. ZV de Zaan promoveerde afgelopen seizoen vanuit de eerste klasse en doet het zeer verdienstelijk op... Lees verder »

Nieuws

46 ms | 93m