De 1e ronde vd Play-Offs/Outs is KOMEND WEEKEND!

datum: 07 - 05

Komend weekend neemt H1 het op tegen BZC Schuurman. Zaterdagavond, 11 mei, is de thuiswedstrijd om 19.30 in de Wilgenring en zondagmiddag is om 16.00 de return in Borculo.

De, in ons geval, Play-Outs gaan om het lijfsbehoud in de Eredivisie. Aangezien H1 dit jaar laatste is geworden moeten we vechten om ons plekje en dat gebeurt mogelijk in 3 speelrondes.

De eerste daarvan is dus dit weekend. Worden wij de winnaar van deze twee wedstrijden zijn we meteen veilig en als we verliezen moeten we door naar de tweede ronde. Alle focus ligt daarom nu eerst op het komende weekend. Informatie over hoe of wat bij verlies hoor je daarna wel ;)

Vorig seizoen, nog onder de leiding van Joost Vlag, werd de eerste speelronde gewonnen en waren we meteen veilig. Benieuwd hoe het dit seizoen zal gaan? Kom de heren aanmoedigen!!

SVH H1 - BZC Borculo H1
Za 11 mei, 19.30 @Wilgenring
BZC Borculo H1 - SVH H1
Zo 12 mei, 16.00 @Borculo