Duinrell 2019

datum: 07 - 06

Dit jaar wordt de Duinrell traditie weer voorgezet! Vrijdag 13 september zullen we naar Duinrell vertrekken om hier een weekend lekker op te kikkeren en kinderen die in teams tot en met onder de 15 zitten mogen mee.

Alles wordt dit weekend verzorgt. De kosten bedragen 70 euro per kind. Heb jij zin om mee te gaan? Stuur dan een mailtje naar svhduinrell@gmail.com. Vermeld in dit mailtje je naam, in welk team je zit, eventuele allergie├źn en of je een vriendje of vriendinnetje meeneemt.

Wij hebben er nu al zin in!

groetjes, team Duinrell

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.

Bekijk ook:

Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 103

3456 ms