H2 is KAMPIOEN!

datum: 10 - 04

Een heel seizoen hard knokken bracht de heren van coach Boevink tot dit speciale punt, de kampioenswedstrijd. Er moest gewonnen worden voor een promotieplek naar de reserve Eredivisie. Tegenstander MNC, vol met jeugdige talenten, stonden op een verdienstelijke 5 de plek en mocht daarom zeker niet onderschat worden. Door de pr-machines behind the scenes van SVH, ging de wedstrijd in een volgeladen Wilgering van start met Kuip achtige sfeer.

Net als de laatste paar weken ging H2 hard van start. Goals van Peter Zwembandjes en Jaap Zwetsloot zorgde ervoor dat SVH met een 2-1 voorsprong de 1ste periode afsloot.

De 2de periode bracht meer spektakel. Zelfbenoemde topspits Remy Letanoux liet iedereen in verbazing door driemaal het net te vinden van de midvoorpositie. Daarmee wist hij zijn doelpunt contributie van dit seizoen te verhogen naar een indrukwekkende 4 goals.

De derde periode ging van start met een 6-2 voorsprong. Het gat was er, nu moest deze voorsprong nog vastgehouden worden. De derde periode was een herhaling van de eerste, met een goal van Peter en Jaap, ook deze periode werd gewonnen te worden met 2-1.

Dordrecht wist tot het bittere einde tegengas te geven. Toch was het de ervaring binnen het team van SVH H2 dat zakelijk de wedstrijd wist binnen te halen. De aankoop van laatste zomer Timon de Vries tekende voor de 10-5 en het Italiaanse (eigenlijk Zwitserse) drankje Michele Rivella mocht de eindscore op het bord zetten met een laatste counter.

Een 11-5 overwinning betekende het kampioenschap, promotie en een feestje. Aanvoerder Dave Kortvriend kreeg de eer om de kampioensbeker op te mogen tillen en zo een zwaarbeladen maar ook zeker geslaagd seizoen af te sluiten.Namens de mannen van het 2 de willen we iedereen bedanken voor hun support van afgelopen weekend. Tot in de reserve Eredivisie Doelpunten: Jaap Zwetsloot, Remy Letanoux 3x, Timon de Vries, Peter Zwamborn 2x en Michele Rivella 1x. Foto's: Roel&Marianne

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.

Bekijk ook:

Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 111

3167 ms