Beginnersgroep senioren

datum: 31 - 05

Zit je ook regelmatig aan de kant van het zwembad om zoon of dochter enthousiast aan te moedigen? Wat dacht je ervan om ook eens in het water te liggen? Aan je conditie en zwemtechniek te werken, zelf een balletje te gooien en iets te leren van het waterpolo spelletje?

Een aantal ouders hebben een maandje op proef meegetraind en werden erg enthousiast om recreatief te gaan trainen in een senioren beginnersgroep. Hierbij doen wij daarom een oproep; wie heeft er zin om sportiviteit met gezelligheid te combineren? We zoeken zowel mannen als vrouwen.

Doe mee, meld je aan, zodat we bij voldoende animo jullie de fijne kneepjes van waterpolo en zwemmen kunnen aanleren!

Mail Han Spek, seniorencoordinator: senioren@svh-waterpolo.nl

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.

Bekijk ook:

Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 111

3101 ms